Szórakozás

Szabó Zsófi: “Férfiasan kell udvarolni”

A színésznő-műsorvezető számára elképzelhetetlen, hogy ő kezdeményezzen egy kapcsolatban, de a fiatal lányok pénzéhségéről is kifejtette véleményét.

Talán a facér férfiak legnagyobb örömére, a szingli Szabó Zsófi az RTL Klub reggeli műsorában korunk udvarlási szokásairól beszélgetett, és titkokat árult el arról, mi az, ami neki biztosan nem jön be egy pasitól sem. A sorozatszínésznőből műsorvezetővé avanzsáló celebhölgy elárulta azt is, nem egy kezdeményező típus.

“Én első lépést soha nem is teszek. Sőt, én egyáltalán nem is kezdeményezek, semmilyen téren. (…) Viszont van mikor a nő jelzéseket ad, hogy igen, udvarolhatsz” – mesélte Zsófi, aki a túlzásba vitt kedveskedést sem bírja.

“Sokszor az udvarlás az elpapucsosodás. Férfiként kell udvarolni! (…) Az is rossz egy nőnek, hogyha valamiből túl sokat kap” – nyilvánította ki véleményét a műsorvezető, aki egyébként úgy véli, már a tinilányok is csak a pénzre a hajtanak.

“Ma már minden megvehető. És aki meg tudja venni, az meg is veszi; és minden eladható… Csúnyán fogalmazok, de azt gondolom, hogy ma már egy tizeniksz éves lány is megnézi azt, hogy milyen módú az a fiú. És ez jelen van már, egész fiatal korban” – hallhatjuk a 8:08 riportjában Zsófitól, aki elárulta, egyelőre nincs még feladata a csatornánál, így lovaglással tölti napjait.

Olvasta már? Úgy tűnik, Cinthya Dictatornak sikerült túltennie magát szakításán Varga Viktorral.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik