Szórakozás

Horváth Éva pasijától kapja a pénzét Szabó Zsófi

A két celebhölgy állítólag ugyanarra a férfira vetett szemet, de végül a modell nyert. A milliárdos mégis a színésznő zsebét tömi meg. Hogy is van ez?

Ahogy tegnap megírtuk, Horváth Éva dúsgazdag pasiját egy rövid ideig Szabó Zsófi szórakoztatta. Az említett 40-es úriember nagy valószínűséggel ugyanaz, akivel a szőke sztárt egy bevásárlóközpontban, kézen fogva látták andalogni néhány hónapja. Zsófi akkor azt mondta, csupán barátok, azért ölelgetik egymást, most pedig azt állítja, nincs tudomása arról, hogy elszerette volna Éva párját.

Az ismerősök beszámolói alapján az üzletember visszatalált a 36 éves modellhez, de kiderült, hogy pénzét mégis Zsófinak adja. A férfi ugyanis őt kérte fel cége egyik termékének reklámozására, aminek értelmében több hónapos, igen jól jövedelmező szerződést kötöttek – írja a Bors. A fitneszkarkötő reklámkampányában egyébként több sztár is helyet kapott, de Horváth Évát kihagyták a buliból, ami miatt eggyel több indoka van, hogy utálja az RTL Klubhoz igazolt Zsófit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik