Szórakozás

Férfi miatt marakodik Horváth Éva és Szabó Zsófi

Szabo-Zsofi(4)(960x640).jpg (Szabó Zsófi)
Szabo-Zsofi(4)(960x640).jpg (Szabó Zsófi)

A modell és a műsorvezető ugyanarra a milliárdos üzletemberre hajt, legalábbis a pletykák szerint.

Horváth Éva és Szabó Zsófi ugyanazt a férfit szemelte ki magának – írja a Bors. A 36 éves modell és a 26 éves színésznő-műsorvezető komolyan rivalizálnak egymással a lap szerint.

“Először Éva koppant nagyot, amikor kiderült, szerelme Szabó Zsófival múlatja az időt a háta mögött. Ő viszont nem az a nő, aki beletörődik a kudarcba, sőt, ha megbántják, igyekszik a többszörösét visszaadni. (…) Tudta, hogy a románc tiszavirág-életű lesz, hiszen évek óta jól ismeri a párját. Szerinte a férfinak egy érett, kiegyensúlyozott, hóbortoktól mentes nőre van szüksége. És így is lett. Évával újra elkezdtek találkozgatni, Zsófi pedig szépen csendben elkopott mellőle. Nagyon élvezi, hogy győzedelmeskedett, ezért ahol csak tudja, fiatal vetélytársa orra alá dörgöli diadalát” – mesélte Éva ismerőse a bulvárlapnak. A modell nem kíván nyilatkozni a magánéletéről, Szabó Zsófi is csak röviden szólalt meg:

“Nem nyilatkozom erről, mert nincs tudomásom arról, hogy egyikünk vagy másikunk elszeretett volna valakit a másiktól, de én örülök, ha Éva boldog. Ahogyan eddig, a jövőben sem kívánok foglalkozni Éva követhetetlen magánéletével.”

Szabó Zsófi   Fotó: RTL Klub

 Horváth Éva   Fotó: Facebook 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik