Szórakozás

Eredetileg Mihályfi Balázs kapta volna Pongrácz doki szerepét

A Jóban Rosszban negatív hősének teljesen más karaktert szántak a sorozat készítői a kezdetekkor, ám ő nem vállalta a főszerepet.

Mihályfi Balázs a TV2 napi sorozatának Fehér Konrádja igazi rosszfiúként tűnt fel a Jóban Rosszbanban. Kiderült azonban, hogy annak idején, amikor a szereplőket válogatták, egy teljesen más szerepet képzeltek el számára. A készítők Pongrácz Péter főorvos karakterére szerették volna leszerződtetni Balázst, ám ez nem jött össze.

“Annak idején, amikor elindult a sorozat, akkor engem kiválasztottak az egyik főszerepre, csak aztán nem tudtunk megegyezni. A producer gárda azonban nagyon helyes volt, mert aztán elkezdtek engem visszahívogatni és én lelkesen visszamentem és úgy maradtam”  árulta el a Fem3 Café műsorában a színész, aki jobban örül a rosszfiú szerepének.

“Negatív szerepet játszani a legjobb, mert sokkal több mindent meg tud mutatni magából az ember, hiszen mi magunk is hordozzuk azokat a szörnyűségeket, amiket a színpadon meg tudunk mutatni” – magyarázta Mifályfi, aki korábban arról mesélt, hogy gyakran elsírja magát a romantikus filmeken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik