Szórakozás

Kembe Sorel otthagyja a Jóban Rosszbant

A színésznek elege lett a sorozatból, ezért beadta a felmondását. A nézők 2015 februárjáig láthatják még a képernyőn.

Kembe Sorel négy éve tűnt fel Csillagkúton és azóta az egyik meghatározó karaktere a Jóban Rosszban sorozatának. Az elmúlt hónapokban azonban háttérbe szorult a Sorel által alakított Kálem doktor személye és emiatt fizetést sem kapott a színész. A nemrég apukává vált sorozatsztár azonban megelégelte ezt, és felmondott kenyéradójának – értesült róla a Blikk. A napilap egyik éles hallású olvasója ugyanis egy étteremben “véletlenül” meghallotta, ahogy Sorel erről panaszkodott barátjának.

A színész a megkeresésre nem árulta el, hogy valóban igaz-e a hír, a Jóban Rosszban producere, Felhős György azonban elismerte a dolgot.

“Sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem szeretném ezt az információt. A sorozattal kapcsolatos dolgokról pedig egyébként sem nyilatkozhatok” – mondta szűkszavúan Sorel.

“Kembe Sorel valóban felmondott a sorozatnál, amit nagyon sajnálunk, mert a karakterével hosszú távra terveztünk. Tiszteletben tartjuk a döntését, és sok sikert kívánunk neki. Sorel ez év végéig forgat a Jóban Rossz­ban stábjával, így a nézők 2015 februárjáig láthatják Kálem József karakterét” – nyilatkozta Felhős.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik