Light

A Jóban Rosszban sztárpárja esküvői fotózáson járt

Kondákor Zsófi és Kembe Sorel egyelőre csak egy magazin kedvéért öltöztek menyasszonynak és vőlegénynek, de a színésznőnek már vannak elképzelései saját lagzijáról.

A TV2 sorozatsztárjai a Jóban Rosszbanban is egy párt alkotnak, sőt a képernyőn már férj és feleség. Kondákor Zsófi és Kembe Sorel a való életben azonban még nem állt oltár elé, annak ellenére, hogy már van egy közös kislányuk.

“Nekünk nagyon hamar jött a Katja, és az volt a fontos, hogy vele foglalkozzunk, meg az összeköltözéssel és egyéb dolgokkal, úgyhogy egyelőre nem került előtérbe a házasság. Én se nagyon erőltetem Sorelnek és szerintem ő sem” – árulta el Zsófi az Aktívnak.

Habár többször felröppent a híre, hogy a színészpár hivatalosan is összeköti az életét, a TV2-nek nemrég felmondó Sorel nem akarja elsietni a lánykérést, ahogy ő fogalmazott, meg akarja hagyni az intimitást maguknak. “Nem vagyok a házasság intézménye ellen, de mindennek megvan az ideje és a meglepetés ereje is fontos.”

Szerelme, Zsófi is egyetért ezzel, ám kiderült, ő már fantáziált arról, milyen lakodalmuk is lesz: “Már vannak elképzeléseim a lagziról. Egy jó kis parasztlagzit szeretnék valami lovardában, egy jó nagy bulit.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik