Szórakozás

Szabó Zsófi miatt magyarázkodik Majka

A rapper-műsorvezető kicsit talán elvetette a sulykot legutóbbi poénkodásánál; még rajongóit is megosztotta közösségi oldalára kiposztolt vicceskedése.

Érdekes kollázst töltött fel Majka tegnap Facebook-oldalára. A képeken a dzsungelből távozó Szabó Zsófi látható, aki mellé a rapper Jonah Hill amerikai színész képeit illesztette. A nem túl előnyös külsejű férfiszínészhez való hasonlítgatás még Majoros saját követőinél is kiverte a biztosítékot. A hozzászólásokra reagálva aztán Majka újabb bejegyzést írt, ami alatt szinte ugyanaz a kommentháború folytatódik.

“Nem hiszem ,hogy normálisak azok az emberek akik csak a rosszat látják mindenben… Ki bántotta a Szabó Zsófit? Azt mondtam hasonlít valakire.. Ezek a tapló barmok meg már az én családomat keverik bele a nem létező balhéba, ami ha lesz is egyáltalán ,akkor ők csinálták! Nincs azzal semmi baj ha egy rövid hajú nő hasonlít egy rövid hajú úrhoz .. Egyébként meg lehet elkezdeni sirni, mert tényleg hasonlít … Aki ezt nem látja az vak, vagy szimplán hülye… “ – írja a Rising Star műsorvezetésére felkért híresség, akinek első, kommentcunamit elindító posztját ITT tudja megtekinteni.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik