Szórakozás

Szabó Zsófi 7 milliót kaszált a dzsungelben

A celebek átlagosan napi 500 ezerért koplalnak a dél-afrikai dzsungelben, vagyis a napra lebontott magyar átlagkereset 100-szorosát keresik.

A hamarosan döntőhöz érő Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőinek megéri a koplalás és a nélkülözés, ugyanis busásan megfizetik őket. A Blikk szerint a többség ötmillió forint alatti összeget kap a részvételért. Az első szériából közéjük tartozik például a három-négy millió között kereső Krasznai Tünde, Novák Angéla, Dudás Miki, valamint a körülbelül egymillióval többet kapó Aurelio, Bódi Sylvi, Fördős Zé és Gáspár Laci is. Az első szériában Szabó Zsófi, Erdei Zsolt és Gáspár Bea a legjobban fizetett celeb, akik fejenként, 6-7 millió forintot vághatnak zsebre az afrikai kalandért.

Ez alapján elmondható, hogy átlagosan napi 500 ezerért koplalnak a sztárok a dél-afrikai dzsungelben, vagyis a napra lebontott magyar átlagkereset 100-szorosát.

Mindenkinek fix szerződése van. Tehát a lap úgy tudja, hogy aki egy hét után kiesett, az ugyanúgy megkapja a megállapodásában lévő pénzt, mint az, aki majdnem két hétig odakint éhezett. 


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik