Szórakozás

Szabó Zsófi táborparancsnok lett, ki is tört a dzsungelterror

Elszabadultak az indulatok a Celeb vagyok, ments ki innen! újabb adásában. A szőke színésznő túl komolyan veszi magát, amit Laci és Aurelio eléggé zokon vesz. A VV győztesre egyébként is rájár a rúd a dzsungelben.

Pikáns jelenettel indult az újabb összefoglaló; nem, ezúttal nem csak Sebestyén Balázs került közelebbi kapcsolatba Charlie papagájjal, hanem Bódi Sylvi és Dudás Miki is testközelbe kerültek egymással a patakparton.

Na jó, nem volt 18-as karikás jelenet, a playmate éppenhogy lemosta a kajakozó testét, aki cserébe masszázsban részesítette a lányt. Aki kihagyta, ne verje a falba a fejét, nyugi; a többiek is jelen voltak, és az egész bugyimosás közben történt.

Sylvinek a későbbiekben is jutott feladat, Aurelióval együtt kincsvadászatra kellett indulnia. A nem túl nagy logikát igénylő feladvány komoly fejtörést okozott a celebeknek, és megdöbbentő módon végül Aurelio jött rá a helyes megoldásra. A megszerzett jutalom pár szem cukorka volt. 

Fotók: RTL Klub 

Ami viszont ennél sokkal érdekesebb, az Szabó Zsófi táborparancsnoki kinevezése. Ezzel valószínűleg kiszabadították a szellemet a palackból, Zsófi ugyanis kapásból a legkarakteresebb figuráknak ment neki. Nem is kicsit. Gáspár Lacit kiköltöztette az eddigi alvóhelyéről, és a sürgető hangnemet Laci igen rosszul tolerálta. Nem különben Aurelio, akit ismét wc takarítónak jelölt ki az újdonsült dzsungelfőnök. A komoly szócsaták után valóban úgy tűnik, Zsófi az a típus, akinek veszélyes dolog hatalmat adni a kezébe; vagy csak egyszerűen okosan taktikázik, és elsődleges célja totál kiakasztani a többieket.

Sylvi a bio kajáját hiányolva borult ki; Madár és Angéla vigasztalása ellenére éjszaka a patakban hűtötte le magát. A vacsora utáni szerepcserés játék aztán oldotta kicsit a hangulatot, a táborlakók nagyon jól szórakoztak egymás kiparodizálásán. Aurelio például tényleg nagyon jól visszaadta Laci karakterét

A dzsungelcelebeknek aztán ki kellett választani a tábor leghaszontalanabb tagját, amit hosszas indoklások után meg is tettek. Zsófi, mint dzsungelterro dzsungelparancsnok végül Aurelio mellett döntött, akinek így száműzetésbe kell majd vonulnia. A szavazás alatt az említett főhaszontalan már útban volt a bátorságpróbára, amit ezúttal egyedül kellett teljesítenie. A vízzel, trutyival és csúszómászókkal töltött telefonfülkékben Aurelio végül három csillagot szerzett. 

A legújabb bátorságpróbára a nézők a határozott vezetőt, Szabó Zsófit jelölték ki, akinek egyedül kell a dzsungelben éjszakáznia. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik