Szórakozás

Bárdosi bírósági ügye rossz hatással van születendő gyermekére

Bárdosi Sándor garázdaság vádjával áll a bíróság el, miután a kemposzövetszég elnöke feljelentette őt. Nyolc hónapos terhes felesége azonban nehezen viseli az ezzel járó stresszt.

Lacza Ádám azt állítja, Bárdosi Sándor erőszakoskodott vele és megütötte egy cipővel, ezért az olimpikonnak a bíróság előtt kell felelnie. Az ügy miatt Bárdosi életjáradékát is felfüggesztették, ami különös megterhelést jelent családjának, tekintve, hogy hamarosan apa lesz. A sok idegeskedést már Ildi sem bírja, és kisfia egészségét félti.

“Nem örülök, hogy ilyen hazugság miatt bevergődhetek a bíróságra, de be vagyok idézve tanúnak. Bennem ugyanúgy dúlnak az indulatok, mint Sanyiban. Ha nem mondom el, miken mentünk keresztül Lacza miatt, semmit nem ér az egész. Csak a picit féltem. Szóltam Sanyinak, próbáljon hatni az ügyvédre, hozzák előbbre a meghallgatásomat. A bírósági tárgyalás után napokig nem mocorgott a pici. Biztos azért, mert megérezte, hogy valami baj van. Ma reggel felkeltem, cirógattam, s arra kértem, adjon valami jelet. Utána elkezdett mocorogni. Nem szép dolog egy terhes nőt felzaklatni ilyesmivel” – mesélte Sanyi felesége a Blikknek.

 Fotó: TV2

Bárdosi aggódik, hogy Ildinek nyolc hónapos terhesen is ilyen teherrel kell megbirkóznia Lacza hazugságai miatt. “Nagyon féltem őket! Szomorú, hogy ilyen idegi megterhelésnek van kitéve Ildi. Ha egy rossz szava lesz Laczának hozzá a bíróságon, kivezettetem, vagy kijövünk a teremből. Nem hagyom, hogy tönkretegye a családomat.”

A napilapnak a kempo elnököt is sikerült utolérnie az ügyben, aki elmondta, bízik a bíróság józan ítélőképességében és azt is elárulta, hogy mi volt a célja a feljelentéssel.

“Hiszem, hogy a bíróságot nem fogja részrehajlóan befolyásolni Bárdosi valamikori sportsikere, sem jelenlegi családi helyzete, sem siralmai, sem alaptalan vádaskodásai, hanem egymás mellé rakják a történéseket, és tényszerűen, felelősségteljesen ítélkeznek majd. A bírósági eljárással az a célom, hogy Bárdosit jobb belátásra bírják indulatai kezelésében, valamint egzisztenciális és emberi kapcsolatai terén is” – mondta Lacza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik