Szórakozás

Több eljárás is folyik Bárdosi Sándor ellen

Nem csak egy ügyben vádolják a birkózót; egy biciklis állítja, Bárdosi ellökte, és öt bordája eltörött.

Nehéz időszakot élhet meg mostanában Bárdosi Sándor. Ahogy már megírtuk, a birkózó olimpiai életjáradékát is felfüggesztették, mivel Lacza Ádám Illés, a kemposzövetség elnöke feljelentette őt garázdaságért.

A Blikk pedig most egy régebbi ügyről is tudomást szerzett, amit pár hónapja vádemelési javaslattal küldtek meg az ügyészségnek. Egy biciklivel közlekedő fotós, Vanik Zoltán mesélte el történetét a lapnak.

“Az történt, hogy Bárdosi szándékosan keresztben állt meg előttem az autójával. Én biciklivel voltam, és rácsaptam az autója tetejére, hogy egy kicsit figyeljen oda jobban. Erre ő teljesen bedühödött, egy távolabbi ponton kiugrott az autóból, és ellökött. Beestem a parkoló autók közé. A rendőrség hivatalból feljelentést tett az ügyben, csak később derült ki, hogy nemcsak zúzódott a mellkasom, hanem el is tört öt bordám, így az ügy súlyosabb elbírálás alá kerülhet. Pár hónapja levélben kaptam értesítést, hogy a vádemelés is megtörtént már ellene. (…) Alig bírtam mozogni, de nem is ez a legrosszabb, hanem hogy Bárdosi egyszer sem kért bocsánatot. Sőt később, amikor találkoztunk egy rendezvényen, úgy mutogatott a feleségének, mint egy bazári majmot, és azt kérdezte tőlem, hogy nem szégyellem-e magam… Pedig a feljelentést sem én tettem, hanem a rendőrség, de természetesen az elszenvedett káromat követelni fogom rajta” – mondta el a biciklis, aki a mostani ügyben feljelentést tévő Lacza Illés ismerőse. Bárdosi különösnek is találja az egybeesést.

“A rendezvényen valóban láttam Vanik Zoltánt. Megmutattam a hét hónapos terhes feleségemnek azt a férfit, aki miat­t kis híján elveszítettük az otthonunkat. Vanik Lacza Ádámnak is dolgozik, mint fotós. Ez egyértelmű bizonyíték számomra, hogy a háttérből megint ő irányítja a dolgokat. Mégpedig úgy, ahogy megígérte: elvetetem az olim­piai életjáradékodat. Ami pedig a konkrét ügyet illeti, bocsánatot nem nekem kellene kérnem, mert senkit nem bántottam. Semmilyen szabályt nem sértettem meg, és senkit nem provokáltam a közlekedésem során. Majd a bíróság eldönti, hogy ki szegett meg szabályokat, ki provokált kit, és ki okozott kárt kinek” – mondta el a birkózó.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik