Szórakozás

Megvannak az X-Faktor eddigi legjobbjai

Összeállt a csapat, ma este kiderült, hogy kik jutnak tovább a Mentorházba. Jó hangokból, fura fazonokból és tizenévesekből sincs hiány.

Az X-Faktor szombat esti adásában kiderült, hogy Little G Weevil kiket visz magával a Mentorházba a 25 év feletti versenyzők közül. Ők Horváth Ági, Erika Alberó, Kállai-Kiss Zsófi, Andelic Jonathan, Horányi Júlia, és Horváth Krisztián. Ma pedig a maradék három kategória versenyzőit is kiválasztották a mentorok, ezzel összeállt az RTL Klub tehetségkutatójának jelenleg ismert legszűkebb mezőnye.

Az új szabályok miatt a vasárnapi műsorban az eddigieknél sokkal feszültebb volt a hangulat. A mentorok egyesével újra meghallgatták a lehetséges jelölteket, a kedvenceiket leültették a rendelkezésükre álló hat szék egyikére, ám ha valakinél jobbat találtak, azonnal cseréltek. Éltek is a lehetőséggel bőven, így sokan akik biztosnak érezték a helyüket, az utolsó pillanatokban véreztek el. A szigor azonban meghozta az eredményét, az X-Faktor történelmének talán egyik legerősebb mezőnye állt fel idén.

Tóth Gabi ezúttal a csapatokat kapta meg. Hosszas tépelődés után beválasztotta a hat közé a mulatós Pálinka Republicot, a maszkos fura fazonokból álló Tha Shudrast, az ifjú szerelmesek alkotta Rosewoodot, a Phoenix Rt.-t, Rock-Ingert és az új tinibandának készülő Spoont.

A fiúk mentora Alföldi Róbert lett, a tőle megszokott higgadt hóhér stílusban alkotott csapatot. Úgy döntött, hogy Nagy Richárdot, Karacs Balázst, Borbély Richárdot, Sallai Lászlót, az aranyhangú Quasimodót, Szabó Richárdot és a Benji becenévre hallgató Le Quang Huy-t viszi a Mentorházba.

Szikora Robinak a lányok maradtak. Az R-GO atyja bár azt tervezte, hogy nem csinál restit a hat székből, többször is rendesen átrendezte a terepet. Végül Cseh Andreát, Jakab-Péter Izabellát, Ilyés Jenifert, Bordás Anasztáziát, a 15 éves Tóth Andreát és Krizsma Gwendolin Sarment választotta maga mellé.

Jövő héten kiderül, hogy kik kerülnek be az élő adásokba.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik