Szórakozás

Nagy Feró: Alföldi Robi vajszívén csodálkozom

Az egykori mentor úgy véli, az idei X-Faktorban túl engedékenyek a műsor ítészei.

Nagy Feró három évadon át bírálta az RTL Klub képernyőjén feltűnő tehetségeket vagy éppen az önjelölt dalospacsirtákat. A rocker most, immár kívülről nézve a tehetségkutatóban zajló eseményeket úgy látja, mintha kissé engedékennyé vált volna a mentorgárda.

“Nem gondoltam, hogy valaha ezt fogom mondani, de már belátom a hibáinkat, és a mostani mentorok viselkedésében felismerem saját rossz döntéseimet is. Amióta képernyőről nézem a műsort, csak azt látom, hogy a mentorok olyan énekeseket válogatnak be, akik hamisan énekelve lépnek színpadra. De nézzük el nekik ezt, mert az X-Faktor élő felvételének olyan magával ragadó hangulata van, hogy rabul ejti őket a show” – mondta el Feró, aki a Twitteren már kifejtette véleményét a jelentkezőkről a válogatók során.

“Szikora és Little G véleményével szinte mindig egyetértek, de Alföldi Robi vajszívén nagyon csodálkozom. Valahogy elvesztette a pikírtségét… Remélem, visszatér, mert mi tagadás, tavaly is nagyon jól szórakoztam a megjegyzésein” – nyilatkozta az egykori mentor a Borsnak.


Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik