Szórakozás

Krasznai Tünde nem tart attól, hogy celebbé válik

Az énekesnő már Afrikában tartózkodik, hogy hétfőtől a dzsungelben küzdjön - többek közt - a nézők szimpátiájáért.

“Én nem az az ember vagyok, akiről csak úgy elfelejtik az emberek, hogy egyébként mivel foglalkozik” – nyilatkozta Krasznai Tünde a Nők Lapja Café munkatársának, aki arról faggatta az énekesnőt, miért is döntött úgy, hogy elvállalja a felkérést a Celeb vagyok, ments ki innen realityben.

“Amikor felkértek, megijedtem, mert elég sok fóbiám van: rettegek a bogaraktól (főleg a pókoktól), az ízeltlábúakkal finoman szólva sem ápolok szoros barátságot. Aztán belegondoltam abba, hogy Dél-Afrikába azért nem minden nap megy az ember, illetve abba is, hogy ez bizonyos szempontból még jól jöhet számomra a későbbiek folyamán” – mondta el Tünde, aki Fördős Zé, Szabó Zsófi, Bea asszony, VV Aurelio, Gáspár Laci, Erdei Zsolt, Dudás Miklós, Novák Angéla és Bódi Sylvi társaságában már hétfőtől látható lesz az RTL Klub képernyőjén. A tegnap Afrikába induló egykori x-faktoros azt is elárulta, nem tart attól, hogy ezentúl majd “celebként” jegyzik.

 “Hamarosan megjelenik az első dalom, amelynek a szövegét is én jegyzem, bízom benne, hogy inkább erről fognak szólni a hírek, mintsem arról, hogy most akkor celeb vagyok-e vagy sem. Tudom, hogy mindig ezt mondom, de most már tényleg nagyon úgy látszik, hogy alakulnak és jól alakulnak a dolgaim. A dzsungelben leginkább a próbák és a dalszövegírás fog hiányozni” – mesélte az énekesnő.


Fotó: Hír24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik