Szórakozás

Már Afrika felé repülnek a celebek

Hétfőn elrajtol az RTL Klub dzsungeles realityje; a hírességek már úton is vannak megpróbáltatásaik helyszíne felé.

Hello, Afrika! – kiálthatják Dr. Alban után szabadon kishazánk sokat próbált hírességei. A Szulejmánt is szabadságra küldő reality szereplői és műsorvezetői ugyanis már úton vannak Afrikába, ahogy ez Facebook posztjaikból kiderül. Hiszen már csak hármat kell aludni, és nézhetjük is a dzsungelkalandokat a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évadában. 

A Morning-show közösségi oldalán például Sebestyén Balázs és Vadon Jani láthatóan igen vidáman indult neki a kalandnak; ők könnyen is virgonckodnak, hiszen nem nekik kell majd küzdeniük nap mint nap egymással és a körülményekkel.

 
Szabó Zsófi pedig már láthatóan barátkozik új hálótársaival, hiszen szelfijén már az első turnus egy-két résztvevője is látható. Hogy ki kivel osztja meg majd nehezen megszerzett ételét, vagy éppen hálóhelyül szolgáló fűcsomóját, hamarosan úgyis kiderül. Az viszont már biztosnak tűnik, hogy Zsófi mellett Gáspár Laci, Erdei Zsolt, Dudás Miklós és – információink szerint – Aurelio is látható lesz jövő héttől az RTL Klub képernyőjén.

Fotók: Facebook 

Ön hogy tervezi, követni fogja a dzsungellakó celebek mindennapjait?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik