Szórakozás

VV Aurelio szexszel készült a dzsungelre

A Való Világ legutóbbi szériájának győztese nem is tudja mire vállalkozott, ezért szerelmével, Zsófikával az utolsó közös perceket is kihasználták.

VV Aurelio is megérkezett tegnap Afrikába a Celeb vagyok, ments ki innen! első turnusával. Csapattársai között ott van Szabó Zsófi és Bódi Sylvi, de a valóságshow-hős szíve csak villaszerelméért dobog, legalábbis most még ezt mondja. Aurelio korábban azt is elárulta, hogy mitől fog a legjobban félni a dzsungelben és ezek nem a pókok, hanem a fürdőszoba hiánya ás még valamié, az intimitásé. Ezért Zsófikával belehúztak az utolsó napokban, hogy Aurelio feltöltődve induljon útnak.

“Most mit mondjak? Naná, hogy kapott egy kis kényeztetést Szacsurélió, mielőtt elindultam. Valószínűleg nem is tudom, mire vállalkoztam, ahogy azt sem, hogyan fogom ott bírni Zsófika nélkül, úgyhogy most kellett ráerősítenünk. Amikor csak lehetett, űztük” – mesélte a fiú a Blikknek.

Barátnője, VV Zsófi pedig el is mondta a lapnak, párja jobban teszi, ha kordában tartja az érzéseit és még csak rá sem pillant a lányokra, mert annak szakítás lesz a vége.

“Nem megengedett a flört sem. Pláne úgy nem, ahogy azt a villában csinálta. Azt gondolom, ha velem van, és engem szeret, egyáltalán nincs szükség arra, hogy másnak udvarolgasson. Megmondtam neki, hogy ne merjen megalázni az ország előtt ilyesmivel, ha pedig mégis, azonnal vége kettőnk között mindennek.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik