Light

Meglepő! Aurelio elárulta mitől fog a legjobban félni a dzsungelben

Már csak néhány nap és a VV6 győztese is elindul Afrikába. Kiderült, nem a pókok tartják majd rettegésben, hanem valami attól is szörnyűbb dolog.

VV Aurelio is a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatát erősíti. Az első, ami eszünkbe jut róla, hogy hisztirohamot kap a legapróbb nyolclábú láttán/gondolatán is, ezért izgatottan várjuk már, hogy hogyan fog reagálni a nomád körülményekre a Kruger Nemzeti Parkban. A bugyibizniszbe is belevágó szépfiú azonban elárulta, nem a pókoktól tart a legjobban.

“Mindenki azt hiszi, hogy a pókoktól meg rovaroktól fogok félni. Na jó, biztos lesz egy-két könnycsepp, de sokkal jobban izgulok amiatt, hogy hogyan fogok például fogat mosni vagy poppolót, meg egyáltalán fürdeni. Elég igényes vagyok, ezt már a villalétem során is le lehetett szűrni” – fedte fel a nagy titkot Aurelio a Reflektor kamerái előtt, majd azt is elmesélte, hogy az éhség valószínűleg olyan őrültségekre is ráveszi majd, amit normál esetben soha nem tenne meg.

“Az éhség elég extrém dolgokat hoz ki az emberből, meg elég nagy adrenalin. Szóval, ha úgy van, hogy nincs mit enni és rajtam fog múlni, akkor több mint valószínű, hogy olyan dolgokat fogok megtenni, amiket igazából a való életben soha.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik