Szórakozás

Életveszélyes fenyegetést kapott Vastag Tomi

A Sztárban Sztár versenyzője bátyja elvetemült rajongójától kapott halálos fenyegetést, ami miatt a TV2 fokozott biztonsági óvintézkedéseket vezetett be.

Vastag Tomit a múlt héten tovább juttatta rajongótábora, annak ellenére is, hogy a zsűri nem értékelte túl sokra Fekete Pákóként nyújtott produkcióját, így ma este is színpadra léphet. Ezúttal bátyja, Vastag Csaba bőrébe bújik majd, amit nehéz feladatnak talál.

Felkészülését ráadásul az is nehezíti, hogy Csaba egyik megszállott rajongója életveszélyesen megfenyegette.

“A fanatikus hölgy levelében fenyegette meg Tomit, amelyben ígéretet tett, hogy hátba szúrja, mert szerinte ő hiúsította meg szerelmét Csabival. Természetesen tudjuk, hogy kire kell figyelni. Nekem az a dolgom, hogy mindezt komolyan vegyem” – árulta el a Borsnak a Vastag testvérek menedzsere, aki már feljelentést is tett az ügyben.

A nőt meg is találták a rendőrök, de amíg nem fajul tettlegességig a dolog, addig nem tehetnek semmit. Éppen ezért a TV2 stúdiójában fokozott biztonsági felügyelettel készülnek, hogy azonnal tudjanak cselekedni, bármi is történik.

Tomi azonban igyekszik nem foglalkozni mindezzel, inkább a pozitív példákból merít, hogy minél jobban sikerüljön az este. “Nagyon sokat segítenek nekünk a rajongóink, de sajnos köztük is vannak olyanok, akik nem ismerik a határokat. Igyekszem az ilyen esetekkel nem is foglalkozni.”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik