Szórakozás

Hónapokig csövezett autóban Vastag Csaba

Pályája elején nagyon rossz anyagi helyzetben volt az X-Faktor győztese.

A néhány napja hajléktalannak maszkolt Vastag Csabáról kiderült, hogy pályája elején neki magának is sokszor kellett az utcán aludnia. Az X-Faktor győztese úgy költözött fel a nagyvárosba, hogy senki nem várta és nem is segítette, rengeteget nélkülözött. Az emlékei az elmúlt tíz évben sem szépültek meg.

“Veszprémből költöztem fel Pestre, hogy a színházi világban érvényesüljek. Nem kértem a szüleim segítségét, szerettem volna egyedül megállni a helyem, de ez nagyon sok nehézséggel járt. Nem volt hol laknom, de volt egy Fiat Unóm. Hosszú ideig autóban éltem viszonylag nehéz körülmények között, ami a tél bekövetkeztével már kifejezetten kellemetlen volt. A színházban mosakodtam vagy a barátaimnál, de sehol nem árultam el, hogy egy autóban tengetem a napjaimat. Nem szerettem volna senki terhére lenni, a büszkeségemet pedig sértette volna a sajnálatuk.
Szegénylegényként érkeztem Budapestre és most, hogy ott tartok, ahol, rájöttem, hogy ez az időszak nagyban építette a lelkemet” – mondta a Borsnak Vastag Csaba.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik