Szórakozás

Kökény Attila a transzvesztiták kedvence lett

Az énekes sokat profitál a Sztárban Sztár műsorából, hiszen egyre szélesebb körökkel bővül rajongóinak tábora.

Kökény Attila hétről-hétre nagy sikert arat a TV2 szórakoztató műsorában, ahol az elmúlt két alkalommal női ruhába bújt. Először az osztrák Eurovíziós győztes, Conchita Wurst külsejét varázsolták rá, legutóbb pedig a szappanopera sztár, Natalie Oreirot alakította.

Produkciói láttán pedig egyre nagyobbra duzzad rajongói tábora, az említett előadásokkal például a transzvesztitákat vette le a lábukról. A melegklubok közönsége egyszerűen megőrül érte.

“Attila hangja maga a csoda! A melegek mindig csípték őt, mert jófej, és elképesztő tehetség! Ám amióta láttuk női jelmezben, azóta még többen kedvelik! Amikor Conchita Wurstként énekelt, borsózott a hátunk, Natalia Oreiróként pedig jót nevettünk azon, hogy milyen szerencsétlenül sétál a magassarkúban, látszott rajta, hogy legfeljebb másodszor életében volt rajta ilyen!” – mondta el egy neve elhallgatását kérő transzvesztita a Blikknek.

Kökény azóta több felkérést is kapott ilyen jellegű helyektől és menedzsere, Tabár László szerint el is fogadják az ajánlatokat, amennyiben a feltételek biztosítottak.

“Nem teszünk különbséget megrendelő és megrendelő között. Akik elhívják fellépni Attilát, azok szeretik őt, akkor miért ne mondanánk igent? Ha a technikai feltételek adottak, nagyon szívesen elmegyünk bárhova, ahol szeretettel fogadnak bennünket!” – mondta az énekes menedzsere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik