Szórakozás

Nem segítettek a hajléktalan Vastag Csabán

Hajléktalannak öltöztették be az X-Faktor győztesét, aztán rejtett kamerával és mikrofonnal felszerelve küldték ki az utcára.

Sokkolóan szomorú lett annak a kísérletnek az eredménye, amelyben a Fókusz munkatársai hajléktalannak maszkolták és öltöztették be Vastag Csabát, majd rejtett kamerával és mikrofonnal felszerelve küldték ki az utcára. Az X-Faktor győztese a kísérlet kedvéért hetekig növesztette a szakállát, összeesett és az utcán vergődött, mégsem segített neki szinte senki.

A sztori szerint Csaba vízre gyűjtött, mert rosszul van, ám a legtöbb esetben nem jutott el idáig, ugyanis a járókelők vagy figyelmen kívül hagyták, vagy kiosztották őt. Pénzt senkitől sem kapott. Aztán a téren rosszullétet is szimulált, az emberek előtt rogyott össze, 15 percig mégsem segített neki senki. Aztán egy fiatal lány a hogyléte felől érdeklődött, valamint egy idős férfi és egy idős nő is mentőt akart hívni hozzá.

“Én ezt nem így képzeltem el. Azt hittem, hogy egy 30-40 százalékos arányt elérünk, de ez így elég gázos lett. Átléptek rajtam… Még a mondandóm első szótagját sem várta meg senki, inkább elfordultak vagy másfelé mentek. Nem mondom, hogy csalódtam, de ennél többer vártam azért” – mondta a Fókusznak Csaba.

A riportban azt akarták kideríteni, hogy mennyire segítenek az emberek az utcán szenvedőknek. A videót itt nézheti meg.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik