Szórakozás

Dér Heni: Jól csókol Vastag Csabi

A hétvégén kerül bemutatásra a Casanova című darab, melyben a főszereplőt alakító X-Faktor-győztes igen pikáns helyzetekbe kerül.

Vastag Csaba két óra leforgása alatt hat nővel csókolózik majd a színpadon, teljesítményével pedig kolléganői is elégedettek. Arról már korábban beszámoltunk, hogy az egykori R-Go gida, Pajor Noémi is feltűnik majd a darabban, ráadásul anyaszült meztelenül, akivel Csaba szintén intim közelségbe kerül.

Casanova másik hódítása Dér Heni lesz, akivel egy túlfűtött szado-mazo szexafférba keveredik. Az énekesnő a Borsnak mesélt a közös munkáról és a színpadi csókról is szó esett, ami kiderült, nem is annyira színpadi.

“Szélsőséges karakterek szerepelnek a darabban, nekem is meg kellett küzdenem a korlátaimmal, már az öltözékemet sem volt egyszerű megszokni. Elsősorban énekesnő vagyok, ez mély víz volt számomra. A csókunk igazi, hozzáteszem: jól csókol Csabi. Azelőtt sosem dolgoztunk együtt, de viszonylag gördülékenyen és viccesen lendültünk túl azokon a dolgokon, amelyek zavarba ejtőek lehetnek. A vőlegényem szerencsére nem féltékeny, örül, hogy újra színházban játszom.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik