Szórakozás

Női arcot tetováltatott magára Tóth Gabi

Az énekesnő szenvedélyes táncimádatának jelképeként varratta magára "Carment".

Tóth Gabitól nem idegen az extremitás, az X-Faktor egyetlen női mentora külsejével már sokszor keltett feltűnést. A Reflektor kamerái előtt Gabi most elmesélte, ezentúl szolidabban láthatjuk majd, de tetoválásairól semmiképp nem mondana le. Legújabb “szerzeménye” – kissé meghökkentő módon – egy női arckép.

“Új barátnőm, Carmen, akit én neveztem el Carmennek. Ez egy táncosnőnek is a neve, akit nagyon-nagyon szeretek. (…) Egyébként egy takarás készül, és ebből jött az, hogy akkor valami szépet alkossunk meg. (…) Nekem a Carmen a szerencsét, a szabadságot, a szenvedélyességet, a tüzet, a táncot jelenti. Ez igazából az új hobbimnak, új életérzésemnek, a táncnak egy pecsétje rajtam” – mesélte Gabi az RTL Klub műsorában legújabb tetoválásáról.

Gabi egyébként azt is elárulta, a tehetségkutató legújabb szériájából már kedvencei is vannak. Szabó Ricsi és Horányi Júlia állnak jelenleg legközelebb a mentor szívéhez, de azt kis megtudhattuk, a következő adásokban is láthatunk még ígéretes énekeseket.

És ezt olvasta már? Az Édes Élet szereplőit vették górcső alá a mirigyesek Varga Viktor egyik slágerén keresztül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik