Szórakozás

Kirúgta az X-Faktorból mentoráltját Tóth Gabi

A második válogató sem szűkölködött vicces és meglepő pillanatokban. Persze azért sikerült egy-két tehetséget is kihalászniuk a mentoroknak. Na és persze a dráma sem maradt el.

Szombat, tehát újra X-Faktor válogató. Ismét elképesztő fazonokkal indult a show; anya-fiú páros harsonával, vulgáris rap, férfihangú nő, jódlizó metálarc után azért kaptunk némi nézhető-hallgatható produkciót is. 

A tatabányai mulatós együttes – Mc Attika és Sir Roundigazi lagzihangulatot vittek a stúdióba. Tóth Gabi majd’ kipottyant a mentorszékből, úgy mulatott. A két fiú végül négy igennel távozott, Szikora szerint ugyanis ők igazán tudják, milyen a “magyar nép lelke”. Bennünket azért Andelic Jonathan Beatles dala nyűgözött le inkább. A fiú tovább is jutott, külön érdekességként pedig megjegyzendő vele kapcsolatban, hogy édesapja lelkész, és Jonathan is büszkén vallja, hogy a biblia útmutatásai szerint él.

Aztán valószínűleg az adás legnagyobb drámájaként Tóth Gabi tavalyi mentoráltja, Tóth Marci lépett a színpadra. Az idén fiúegyüttesben próbálkozó fiú két másik egykori x-faktorossal állt össze, és egy lightos szerelmi vallomással indított a színpadon. A fiú közölte a sírva fakadó Gabival, hogy neki szeretné bizonyítani, hogy igenis van helye a versenyben. Végül aztán kiderült, hogy mégsincs. Az Első Emelet nótát fülsértően hamisan előadó, a kilencvenes évek leggázabb fiúcsapataira hajazó produkciót Alföldi “modorosnak és műhappynek” minősítette, Little G szerint pedig nagyobb alázatra lenne szükség és az arcból is vissza kellene venni. Tóth Gabi sírt, de még ő is nemet mondott a csapatnak. Tóth Marci nem lesz ott idén az élő showban.

Fotók: RTL Klub 

Na persze azért a második adás csúcspontjának akár azt is mondhatnánk,amikor veréssel fenyegette meg egy már tavaly is próbálkozó versenyző, Hörcher László festőművész Tóth Gabit. Az egyetlen női mentor és Szikora Róbert egyaránt felpattant helyéről a férfi megdöbbentő kirohanása alkalmával; végül mindenki megúszta pofon nélkül, a felbőszült énekesjelölt távozott a stúdióból. Szikora Róbert “kimentem és majdnem állbaba**tam” kijelentéséért már megérte bekapcsolni a tévét.

Ezután megint kaptunk egy kis jót; Horányi Júlia jelmeztervező gyönyörű ruhájával, még szebb hangjával, és jelbeszéd kíséretében előadott megható produkciójával tényleg igazi felüdülés volt. Ó, és hogy hagyhattuk ki eddig: az est Twitter-mentora ezúttal Nagy Feró volt, aki néha meglepően lágyszívű, néha viszont tényleg vicces bejegyzésekkel színesítette a műsort.

A mentorok között pedig kitört a háború. Legalábbis Alföldi Róbert és Little G Weevil között érezhetően nőtt a feszültség, mikor jó hangú, de nem túl érdekes versenyzők sorsáról kellett dönteni. Nagyon úgy tűnik, a zsűri két részre szakad; Tóth Gabi Alföldit, míg Szikora Little G-t támogatta inkább a szavazások során. Ami még eddig nem nagyon fordult elő, az egyik versenyző esetében utólag változtatta meg a döntését Gabi, annyira nem tudtak megegyezni az egyébként tényleg nagyon jó hangú Cseh Andrea sorsáról. És ez még csak a második adás…

A végére kaptunk még egy őrületes You are so beautifult a tanítóbácsinak készülő Szabó Ricsitől, akiért egy egész osztály drukkolt, és akitől minden mentor bekönnyezett. Természetesen a fiú immár négy igennel menetelhet a tábor felé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik