Light

Megújulva készül az élő adásokra Tóth Gabi

Az énekesnő új frizurával, minden eddiginél dögösebb külsővel, és lelkileg is felkészülten vág neki a idei X-Faktor szériának.

Tegnap elrajtolt az X-Faktor, az első válogatón pedig máris rengeteg vicces, és kevesebb tehetséges előadót nézhettünk és hallgathattunk. Tóth Gabi is láthatóan jól szórakozott, de azért már rögtön az első adásban a mécses is eltört az énekesnőnél.

Hogy a meghatottságtól pityergett, vagy csak saját szerelmi életét siratta; igazából pontosan nem derült ki. Az viszont biztos, hogy a Rosewood szerelmes párjának produkciója, és talán maga a helyes páros nagy hatással volt Gabira, aki a Blikknek épp azt mesélte, testileg-lelkileg felkészültnek érzi magát a tehetségkutatóval járó feladatokra.

“Nagyon vártam már, és nagyon komolyan készültem. Életmódváltásba kezdtem Füzi Krisztina tréner segítségével, hogy fizikailag is bírjam majd az élő show-kat. Rendszeresen edzem, és arra is odafigyelek, hogy mit eszem. Emellett természetesen mentálisan is fel kell készülni, hiszen a mentoráltjaimat is nekem kell támogatnom. (…) Tavaly is önmagamat adtam, és ez most sem lesz másként” – mondta el az énekesnő, aki Instagramjára feltöltött fotója alapján külsejében is megújulva lesz látható a későbbi adásokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik