Light

Tóth Vera nem vállalta az örök köteléket testvérével

Az énekesnő az utolsó pillanatban hátrált meg, amikor húga, Tóth Gabi nevét élete végéig magán kellett volna viselnie.

Tóth Vera a Sztárban Sztár legközelebbi adásában testvére, Tóth Gabi bőrébe bújik. Az énekesnő a Mokka stúdiójában mesélte el, hogy a stáb tátott szájjal figyelte, amikor húga hangján kezdett el énekelni. Vera magyarázatként annyival szolgált, hogy van némi közük egymáshoz, hiszen testvérek, és valójában ugyanolyan a hangjuk, csak más technikával énekelnek.

Vera azt is elárulta, hogy Gabi azon korszakát eleveníti fel majd a színpadon, amikor még testvére nem volt olyan erős mellben, mint most, és a haja is egészen rövid volt. Az X-Faktor női mentorának tetoválásai is szóba kerültek, amikor Vera bevallotta, hogy egyszer magára akart varratni egy “G” betűt, de végül megijedt és nem vállalta:

“Egyszer megkértem Gabi tetoválóját, Urbán Katát, hogy tetováljon egy olyan jelet a csuklómra, ami közös a Gabival. Neki ugyanis van egy “V” betűje, én pedig akartam egy “G”-t, hogy legyen egy örök testvéri kötelékünk. Valahogy azonban megijedtem tőle. Már nem a témától, hogy Gabi nevét örökre viselnem kell, hanem attól, hogy fájni fog. Ezért lemondtam róla” – mesélte a fülig szerelmes Vera.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik