Szórakozás

Tóth Gabival erősít a TV2

A csatorna úgy gondolja, hogy még több nézőt nyerhetnek meg, ha az X-Faktor mentora is feltűnik a képernyőn.

A hazai celebvilág több meghatározó arca is csatornát váltott az elmúlt időszakban. A legnagyobb durranás Ördög Nóra átigazolása volt, aki 13 év után vált meg anyacsatornájától. Ugyanakkor az RTL Klubnak is sikerült megcsípnie egy TV2-es színésznőt, Szabó Zsófi néhány hete jelentette be a nagy hírt. A TV2 Sztárban Sztár című produkciójában is találkozhatunk pár emberrel, akik korábban a konkurens csatornával szerződtek, mint például a bombaformában lévő Keresztes Ildikó vagy a női ruhát megszokó Vastag Tomi.

A TV2 jövő vasárnap újabb nagy dobásra készül, ugyanis az RTL Klub tehetségkutatójának női mentora, Tóth Gabi is feltűnik majd a színpadon. Na persze nem igazából. Nővére, Vera bújik a bőrébe, így már most borítékolható a siker és a szórakozás.

“Elég jól ismered azt a lányt, akit meg kell formálnod, sőt te ismered a legjobban az egész országban… hiszen ő a testvéred, Tóth Gabi! Kész, szerintem megint összevesztek vagy egy hónapra” – vezette fel Tilla, Tóth Vera legújabb szerepét.

Gabi egyébként a múlt héten tényleg megjelent a show felvételén, igaz, csak a nézőtéren foglalt helyet, hogy szurkoljon nővérének, amihez munkaadójától is engedélyt kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik