Szórakozás

Ők mennek Afrikába – Teljes a Celeb vagyok, ments ki innen! névsora

Vége a találgatásoknak és a pletykáknak, végre kiderült, ki az a 20 magyar híresség, akit az RTL Klub száműz túlélő show-jába.

Mióta áprilisban kiderült, hogy az RTL Klub elindítja a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik évadát, folyamatosan szivárogtak ki a nem hivatalos információk a műsorral kapcsolatban. Már tudtuk, hogy a műsorvezetők ezúttal is Vadon Jani és Sebestyén Balázs lesznek, aki családját is magával viszi a gyönyörű, ám igen veszélyes forgatási helyszínre, de most az is kiderült, hogy a Morning Show triójának harmadik tagja, Rákóczi Feri is útra kel, hogy továbbra is közös helyszínről vezethessék a rádióműsort. Ez igazi szenzációnak számít, hiszen még sosem volt rá példa, hogy egy piacvezető rádióműsor ilyen hosszú időn keresztül jelentkezzen egy másik kontinensről. A Morning Show a szokásos módon, itthoni idő szerint reggel 6-kor kezdődik majd. A műsorvezetőknek apró könnyebbség, hogy a téli időszámítás miatt Dél-Afrikában ilyenkor már 7 óra lesz.

A Celeb vagyok, ments ki innen! hat év kihagyás után, október 6-án startol el, melyben 100 magyar munkatárs mellett, sok-sok dél-afrikai kolléga is részt vesz. Az RTL Klub legnagyobb idei vállalkozását pedig nemcsak esténként követhetik a nézők, hanem délutánonként az RTL II-n is szórakozhatnak a celebeken, amit Lilu konferál majd. A 20 híresség egyébként két turnusban váltja majd egymást és hat hetet töltenek az extrém forgatási helyszínen.

.

Apropó helyszín, a csatorna ezt is titokban próbálta tartani, de Balázs reggeli rádióműsorában elkotyogta, hogy a celebek a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkban élik majd mindennapjaikat. A műsorvezető által említett park Dél-Afrika egyik leggazdagabb élővilágú környezete, amelynek 19 ezer négyzetkilométeres területén mind az öt afrikai nagyvad – az oroszlán, a leopárd, az elefánt, a kafferbivaly és az orrszarvú – megtalálható. Közülük az elefántok is támadtak már emberre. De ez még nem minden. A parkban fokozott a maláriaveszély, különösen az esős évszakban, amely épp most kezdődik. 54-féle kígyófajta is él itt, köztük a fekete mamba, amelynek marása szinte minden esetben halálos. Mellette eltörpül a krokodilok és a különböző mérges pókok jelentette veszély.

Ennek tudatában biztosan számolhatunk néhány igazán izgalmas pillanattal. A szereplők kilétét eddig csak találgattuk, de az RTL Klub ma délelőtti sajtótájékoztatóján, melyet stílusosan a Fővárosi Állat- és Növénykertbe szerveztek, kiderült végre a titok. Íme, az embert próbáló kalandra vállalkozó celebek teljes névsora: Cooky, Puskás Peti, Bea asszony, Aleska Diamond, Szabó Zsófi, Bárdos András, VV Éva, VV Aurelio, Fördős Zé, Krasznai Tünde, Gáspár Laci, Erdei Zsolt, Molnár Andi, Novák Angéla, Nyertes Zsuzsa, Dudás Niki, Pars Krisztian, Bódi Sylvi, Bunyós Pityu és Hevesi Kriszta.


Ajánlott videó