Szórakozás

Puskás Peti is készülhet a dzsungelbe

A legfrissebb információk szerint az énekes is szerepel majd a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, ám öccse nem sok jót jósol neki.

Az RTL Klub sztárokkal forgó túlélő showjáról egyre több információ szivárog ki. Az már biztos, hogy Bárdos András is részt vesz a kalandban, de rajta kívül Gáspár Laci, Bea asszony, Görög Zita, Aleska Diamond és Aurelio neve is felmerült. A Blikk pedig úgy értesült, hogy Puskás Peti is csatlakozik a csapathoz. Habár biztosat, csak az RTL Klub ma délelőtti sajtótájékoztatója után fogunk tudni, a hírt sem a csatorna, sem az énekes nem cáfolta meg.

Puskás Peti öccse, Dani pedig néhány különleges információt is megosztott testvéréről. Kiderült, hogy Peti igazi városlakó, aki nem mozog túl otthonosan a természetben, sátrazni is csak a nyári fesztiválok alkalmával szokott.

“Azt nem tudom, hogy egy dzsungelben hogyan boldogulna fedél nélkül, egy biztos, még csak fesztiválokon láttam sátorozni Petit. Nem szokott más állatokkal találkozni a macskáján, Lun kívül” – mesélte a Blikknek Dani, aki azt is hozzátette: “A tesóm telefonfüggő. Elég nehezen viseli, ha nincs internet szolgáltatás.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik