Szórakozás

Sebestyén Balázs családját is magával viszi a dzsungelbe

Már biztos, hogy újraindul a Celeb vagyok, ments ki innen! műsora, amit ismét Balázs és Vadon Jani vezet majd.

Az RTL Klub stábja ősszel kezdi a forgatást, egyelőre ismeretlen helyszínen, Balázs viszont már tudja, hogy nem szeretne erre az időre sem megválni családjától.

“Hat-hét hetes forgatásról van szó, hosszú idő lenne mindezt a család nélkül tölteni, úgyhogy ha nem is a teljes időszakra, de szeretném, ha legalább a felére el tudnának kísérni. Már 2008-ban is nagyon élveztem a forgatásokat, megvan annak a szépsége, amikor egy háromszáz fős nemzetközi stábbal készíthetünk élő adást a világ másik feléről. Persze megfeszített a menet, jelen vagyunk a táborban, ötletelünk. Terveim szerint Beni is ott lesz velem ezeken a helyeken, szeretnék neki megmutatni mindent. Mert túl sok szabad idő ilyenkor nincsen, de ha akad, azt a családdal töltöm majd” – mondta a műsorvezető a Blikknek.

Fotó: RTL Klub

Balázs és felesége számára nem is kérdés, hogy négy éves Beni fiúkat is vigyék-e a különleges helyszínekre, a hírt azonban mégis titkolják előle.

“Neki is jót tesz, ha megismer más környezetet is. Nagyon stramm kissrác, amióta megszületett, mindig visszük magunkkal mindenhová. Egyelőre még nem árultuk el neki, hogy ősszel nagyobb utazásra készülünk, csak izgatott lenne tőle, kérdezősködne” – mesélte a tévés, aki egyébként féltve őrzi családját a kíváncsiskodók elől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik