Szórakozás

Újra az RTL-en Bárdos András

Hamarosan celebekkel együtt költözik a dzsungelbe a Hír24 híradósa.

A Szombat Esti Láz után újabb RTL-es műsorban, ezúttal a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben tűnik fel Bárdos András. A Story4 híradójának, a Hír24-nek a műsorvezetője váratlan fordulattal került a műsorba. Bárdos nemrég tőle szokatlanul élesen bírálta a hazai televí­ziózást, köztük az RTL Klubot is a Blikk hasábjain, amiért – ahogyan ő fogalmazott – az celofánembereket szerepeltet a műsoraiban. A csatorna programigazgatója, Kolosi Péter ezután azt ajánlotta, mutassa meg András, hogy milyen, amikor nem ilyen emberek szerepelnek egy műsorban, és vegyen részt a dzsungelharcban. A Hír24 híradósa, a Színház- és Filmművészeti Egyetem volt rektorhelyettese pedig úgy döntött, búcsút int a komfortnak, és próbára teszi magát a dzsungelben. Szereplését azonban feltételekhez kötötte.

“Jeleztem és javasoltam Péternek, hogy abban az esetben vállalom a műsort, ha mindent, amit látok és tapasztalok a helyszínen, leírhatok. Beleegyezett. Úgyhogy azt még pontosan nem tudjuk, milyen formában, de a tapasztalataimat megírom” – mondta a Blikknek Bárdos, akinek feltételét az RTL főnöksége elfogadta, így került be az állítólag VV Éva és VV Aurelio szereplésével induló Celeb vagyok, ments ki innen!-be.

A Hír24 híradósa egyébként izgalommal várja az utazást, pedig egyáltalán nem tartja magát gyakorlatias embernek. Egyelőre elképzelni sem tudja, hogyan fog majd tüzet rakni, kígyókkal, bogarakkal szembenézni vagy éppen fekhelyet barkácsolni magának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik