Szórakozás

Celeb vagyok, ments ki innen: Ők mennek a dzsungelbe

A csatorna már gőzerővel készül a túlélőkaland harmadik szériájára. A műsorvezetők személye változatlan, most pedig az is kiderült, hogy kik azok, akik már biztosan dzsungellakókká válnak.

Az RTL Klub hamarosan útjára indítja a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityjének legújabb évadát. A szórakoztató műsort továbbra is Vadon Jani és Sebestyén Balázs vezetik majd, utóbbi pedig azt is elárulta, hogy családját is magával viszi a különleges forgatási helyszínre.

Már korábban megindultak a találgatások, kik lehetnek azok a hazai hírességek, akik vállalják az extrém körülményeket. Vastag Csaba neve is felmerült, de ő a 10 milliós gázsi ellenére is elutasította az ajánlatot. Most a Nők Lapja Café egyik informátora szivárogtatta ki, hogy a VV6 győztese, Aurelio mellett, az egykori pornószínésznő Aleska Diamond is bekerült a csapatba.

“Aleska örömmel mondott igent a felkérésre, imádja mutogatni magát, úgyhogy ez neki hazai pálya lesz” – mondta a nevét elhallgató forrás, akinek információit nem erősítette meg az RTL Klub sajtóosztálya.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik