Szórakozás

Lezárult a nyomozás Kovács Erzsi halála ügyében

Daganatos betegségeinek szövődményei és nem emberi mulasztás okozta a művésznő halálát. Terry Black nem nyugszik bele a vizsgálat eredményébe.

Ahogy már mi is beszámoltunk róla, Kovács Erzsi halálának ügyében nyomozást indított a BRFK életvédelmi osztálya, mivel Terry Black feljelentést tett a XVI. kerületi rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen.

A transzvesztita előadóművész most kézhez kapta a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi főosztályának hivatalos levelét, amelyben elutasítják a feljelentését. A haláleset körülményeit vizsgáló nyomozócsoport arra a következtetésre jutott, hogy Kovács Erzsi halálát daganatos betegségeinek szövődményei, és semmiképp nem emberi mulasztás okozta. Terry Black nem elégedett a nyomozás eredményével:

“…Az általam tanúként megnevezett személyeket ki sem hallgatták, hanem azok vallomása alapján döntöttek, akik szerintem mélyen benne vannak a történetben. Most azonnal megírom a fellebbezésemet. Valami nem stimmel itt!” – mondta el a Borsnak, bár azzal ő is tisztában van, hogy a 83 éves korában elhunyt énekesnő menthetetlen állapotban volt.


Fotó: Kummer János

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik