Szórakozás

Gyógyszercsere miatt halt meg Kovács Erzsi?

Egyre bizarrabb részletek derülnek ki a táncdalénekes rejtélyes haláláról.

Mint megírtuk, a BRFK életvédelmi osztálya jelenleg sorra hallgatja ki a tanúkat Kovács Erzsi halálának ügyében, de egyelőre nem gyanúsítottak meg senkit. A Story megtalálta azt az idős asszonyt, aki halála előtt ápolta az énekesnőt. Marika megdöbbentő, krimibe illő részleteket közölt a táncdalénekesnő utolsó heteiről.

Eddig csak azt tudtuk, hogy utolsó hónapjaiban sem volt nyugta. A nagybeteg, 86 éves énekesnőt hajdani fogadott fia, Tilinger ’Házibuli’ Attila citálta bíróság elé. Már akkor is a vagyona körül ment a vita: miközben újabb és újabb fogadott és fogadatlan segítők jelentek meg a környezetében. Egykori gondozója a rendőrség koronatanúja.

Fotó: MTI

“A napokban többször is felhívott a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozója – sóhajtja Marika, aki a beteg táncdalénekest nyolc hónapon keresztül odaadóan, hűséggel ápolta. – Elmondtam neki, miért nem lehettem az utolsó hónapban Erzsike mellett. Akkor már valaki más, István gondozta őt.”

Az egykori gondozó további titokzatos részleteket mesélt Kovács Erzsi furcsa haláláról, többek között egy rejtélyes gyógyszercseréről. A részleteket a Story magazin legfrissebb számában találja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik