Szórakozás

Noszály Sándort sokkolta kórházi ébredése

A teniszezőt már haza engedték, ám kórházi élményeire nem szívesen gondol vissza.

Noszály Sándort csütörtök éjszaka érte baleset egy budapesti szórakozóhelyen. Először verekedésről szóltak a hírek, de hamar kiderült, hogy csak egy szerencsétlen botlásnak köszönheti az egykori Nagy Ő súlyos sérülését. Fejét húsz öltéssel varrták össze az orvosok és belső sérülései is lettek. A CT vizsgálat során vérömlenyt találtak a teniszező fejében, ami azóta se húzódott vissza, így most különösen vigyáznia kell magára. Kislányával való vakációját is át kellett szerveznie.

“A gyerekhez mentem volna a Balcsira, de most megkértem, hogy jöjjön fel, mert nem akarok kimozdulni. Nem akarok kockáztatni” – mondta Noszály az Aktívnak, miközben azt is elárulta, hogy mi volt a legrosszabb élmény, amikor a kórházban magához tért.

“A baleset helyszínére 40 perccel a történtek után érkezett ki a mentő, aztán bevittek és altattak. Másnap délelőtt 11 körül bekatéterezve ébredtem, amit kértem, hogy azonnal vegyenek ki belőlem” – mesélte a 42 éves sportoló, aki továbbra sem emlékszik a baleset részleteire.

Lilura cserélik munkahelyén Istenes Bencét. Az okokról ITT olvashat bővebben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik