Szórakozás

Megszólalt a kórházban fekvő Noszály Sándor

Először szólal meg az egykori Nagy Ő, miután életveszélyes sérülésekkel került kórházba. Megverték vagy elesett?

A csütörtök este eddig tisztázatlan körülmények között egy budapesti szórakozóhelyen súlyosan megsérült Noszály Sándorról először azt lehetett hallani, hogy csúnyán megverték, később édesanyja cáfolta ezt. Ugyanakkor még mindig nem derült ki, hogy mi történt pontosan. Az egykori Nagy Ő először szólal meg.

“Most már minden oké. Nem tudom, hogy életveszélyben voltam-e, nekem azt mondták, hogy rengeteg vért veszítettem, pont a sérülés helye miatt. Nem emlékszem semmire, egyszer még jól voltam és a barátaimmal mulattunk, majd éreztem egy lökést, és a kórházban tértem magamhoz, minden, ami közötte volt, kiesett. Vasárnap pedig Badacsonyba készültem a gyerekhez, de ez tolódik pár nappal. Az ütéstől néhány apró vérömleny keletkezett a fejemben, a vizsgálatok után kiderül, hogy ezek felszívódtak-e, a CT-m eredményére várok. Ha az tiszta, akkor tudják megmondani, hogy mehetek, vagy maradnom kell-e. Nem akarok kockáztatni, nehogy baj legyen. Nem verekedtem én senkivel, nem vagyok olyan típus, valami éles tárgyra estem rá, amibe durván beütöttem a fejem és felszakadt” – mondta a Blikknek Noszály Sándor.

A napilap úgy tudja, a rendőrök megnézték a térfigyelő kamera felvételeit: azok is azt igazolták, hogy tettlegesség nem történt. Állítólag a vérző Noszályhoz az egyik biztonsági őr hívta a mentőket. Őt a zsaruk kihallgatták, tanúvallomásában nem volt szót verekedésről. Szerinte Noszály olyan részeg volt, hogy menni sem tudott. Ez okozta a bajt, mert az egyik pillanatban elveszítette az egyensúlyát, előre lendült, majd elesett. Ekkor ütötte be a fejét.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik