Szórakozás

Anyukája szerint nem verekedett Noszály Sándor

Az egykorni Nagy Ő édesanyja úgy tudja, hogy fiát valaki hátulról meglökte, nekiment egy nagy magas asztalnak, megtántorodott, és elesett. Nincs szó verekedésről.

Mint megírtuk, Noszály Sándor életveszélyes állapotban került kórházba. Az első hírek szerint a BOB nevű belvárosi szórakozóhelyen keveredett verekedésbe, de délutánra már jobban volt.

A Blikk a mai számában azonban már arról ír, hogy az egykori Nagy Ő nem is verekedett, sérüléseit véletlenek sorozata okozta.

“Sanyi most jött haza Amerikából, és elment szórakozni a barátaival. Valaki hátulról meglökte. Nekiment egy nagy magas asztalnak, megtántorodott, és elesett. Beverte a halántékát, elvesztette az eszméletét. A kórházban összevarrták a sebét” – mondta nekik Noszály Sándorné, aki hangúlyozta: fia nem keveredett verekedésbe.

A lap azért hozzátette: a TV2 Híradójában az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet munkatársa elmondta: Noszály Sándor sérülései alapján egyértelműen bántalmazás áldozata lett. Csúnya fejsebbel, eszméletlen állapotban került hozzájuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik