Szórakozás

Hazaengedték Noszály Sándort

A teniszbajnok csütörtökön súlyos fejsérüléssel került kórházba, életveszélyes állapotban az intenzív osztályon ápolták. Az egykori Nagy Ő most már otthonában pihen.

Ma délelőtt elhagyhatta a kórházat Noszály Sándor, akit egy szórakozóhelyről szállítottak be a kórházba csütörtök éjszaka.

A csúnya fejsérüléssel ápolt teniszező nem emlékszik pontosan a történtekre; most felépülésére koncentrál, szeretne mielőbb visszautazni Amerikába. Egy CT-vizsgálata még hátravan, de arról nem tud, hogy a rendőrség szeretné-e majd kihallgatni a balesettel kapcsolatban.

Az Origo úgy tudja, a rendőrség az ügyben életveszélyt okozó testi sértés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás állásáról információik szerint hamarosan közleményt adnak ki.

Update:

Az ORFK közleménye szerint megszüntették az ügyben a nyomozást.

“A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszíni szemle után felkutatták és kihallgatták a történések tanúit, beszerezték és végignézték a szórakozóhely biztonsági kamerájának felvételeit. Az életvédelmi osztály munkatársai megállapították, hogy Noszály Sándor sérelmére nem követtek el bűncselekményt, ezért az ügyben korábban elrendelt nyomozást megszüntették.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik