Szórakozás

“Nyálas duma, de akkor is ez van” – Szerelmesek a magyar celebek

A nyár közepén vagyunk, még ha az időjárás nem is mindig ezt bizonyítja. A sztárvilágban mégis mintha csak most tavaszodna....

A Facebookon böngészve nem egy híres magyar páros közös fotójába futottunk bele a napokban. Tavasz sincs, Valentin-nap is messze… mi történhetett?

Schobert Norbi és Rubint Réka szerelmes szelfijén tuladonképpen meg sem lepődünk, a fitneszguru már több alkalommal vallott szerelmet feleségének a nyilvánosság előtt, legutóbb például hatalmas csokor rózsával, és ovis fotójával köszöntötte őt szülinapján. Most pedig valamilyen rejtélyes okból Matuska Szilveszter gondolatait érezte megfelelőnek Norbi ahhoz, hogy megossza érzéseit a nagyvilággal.

“Az élet olyan mint a viadukt. Hamar elszáll…” (M.Sz.) Elég pocsék mondás, de szögett ütött a fejembe. Tényleg kihasználsz minden pillanatot azzal akit szeretsz?” – írta a kép alá a fitneszguru.

 
Hajdú Péter a Balaton mellett pózol párjával, Sarka Katával. Kata nemrégiben kedvenc cicivillantós képén meghitt összebújásnak lehettünk szemtanúi, ami a mostani fotóról mintha hiányozna. A képhez fűzött gondolat azonban bizonyítja, itt bizony dúl az a bizonyos… még ha kissé nyálasnak is tartja érzéseit a Frizbi atyja:

“Tihany, Balaton, szerelem:) Tudom, nyálas duma, de akkor is ez van”


Tatár Csilla és Gönczi Gábor nem mindennapos bulvárszereplő, Facebook-oldaluk sem tobzódik a magánjellegű megnyilvánulásoktól. Mostani helyes közös képükhöz is csak egy kis mosolygó arcocskát illesztett a Mokka műsorvezetője.

 
Müller Attila és párja, a luxusprostikra kiakadó Larion Zoé kutyusaikkal együtt pózoltak, és egy igazi vallomást írt közös fotójuk alá a szakállat növesztő műsorvezető.

“Imádlak kicsi szerelmem!! Az én kis családom… hálás vagyok hogy vagytok nekem!”


Majka és Dundika kilóg kicsit a sorból összeállításunk tekintetében, mivel páros fotójukat nem a napokban osztották meg, sőt nyilvános szerelmi vallomást sem olvastunk tőlük sehol. Viszont annál többet posztolnak közös gyermekükről, és ahogy elmondták, gőzerővel dolgoznak a kistesón is.

Viszont mégsem hagyhattuk ki a párost, mivel egy kis szavazásra szeretnénk buzdítani Önöket, és úgy gondoltuk, Majka és Hajnalka semmiképp ne maradjon ki a versenyből.

 
Íme, tehát itt a lehetőség, voksoljanak az Önöknek legszimpatikusabb magyar celebpárra!

web surveys

Ajánlott videó

Olvasói sztorik