Szórakozás

Így vall szerelmet Schobert Norbi

A fitneszguru közösségi oldalán osztotta meg feleségével - és természetesen több százezer követőjével - legszemélyesebb érzéseit.

Azt már régen megállapítottuk, hogy Schobert Norbi az egyik legaktívabban posztoló híresség hazánkban. Megszoktuk azt is, hogy némelyik bejegyzése meglehetősen megosztóra sikeredik, azt meg főleg, hogy Rékával egyetemben a fitneszguru is életük szinte minden mozzanatáról beszámol népes rajongótáborának a Facebookon. De a mai nyilvános szerelmi vallomás még bennünket is meglepett.

“Mostanában fotóztam ezt a képet. Mindig az jut róla az eszembe: Miatyánk ki vagy a mennyekben, de szerencsés ember vagyok…. Persze sok intelligens és egészséges lelkű ember beírja számtalanszor: lófej, lófog, műmell, férfi stb. Biztos ezáltal már egy sikeres napot könyvelhetnek el példamutató életükben és intelligenciájuk magaslatán. Szomorú lenne, ha világ minden nőt kiközösítene, aki több gyereket szül és van pofája megcsináltatni a mellét. Nem is ez a lényeg. Mit szeretek Rékában? Nem titok. Elmondom: A hangját, amikor a telefonban bohóckodunk egymással egy zúzós munkanap közepén. Az illatát, amikor éjjel belefúrom az orrom a bőrébe, a hajába.  A melegét, mert mindig rámászik a hátamra alvás közben. A lelkét, amely körülölel. Nem érdekel, hogy 58, vagy 70 kiló és kockás-e a hasa. Imádja és gondozza a családot, a gyerekeket és példamutatóan dolgozik. Nem kéne hajtania, de a becsvágya motiválja. Tisztelem. 13 év után, ha csak arra gondolok, hogy egy percre nem volna, egy pillanat alatt nem akarok már élni. Nem voltam szerelmes ennyire sosem, az elején sem. Addig amíg vagyunk egymásnak, abszolút nem érdekel ki és mit mond. Tudjátok, mint az őrült kamasz, tiltott szerelem. Szóval, nagyjából ennyi…” -írja Schobert Norbi, a kommentek között pedig már Réka válaszára is rábukkantunk:

“SZERELEMMEL SZERETLEK Szerelmem”


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik