Szórakozás

Schobert Norbi is visszaszólt Puzsérnak

A fitneszguru nem hagyta szó nélkül a megmondóember kritikáját.

Puzsér Róbert ismét véleményt formált, és újfent jópár ismert ember vált céltáblájává. Vujity Tvtrko nagyon gyorsan reagált a kritikára, és Schobert Norbi sem hagyta szó nélkül, hogy fitneszfasisztának tituláltatott Rékával együtt. A fitneszguru Facebook-oldalán vágott vissza a kritikusnak:

“Róbert elmondja helyettünk, hogy mit gondolunk szerinte. Kínozza a nála sikeresebb emberek élete. Puzsér Robi életében nem tudott létrehozni egy saját, sikeres produktumot. Nem tudott pénzt csinálni. Ez baj. A célzott áldozatai mögött nézett tévéműsorok, sikerkönyvek, filmek, rendszeres fellépések, netán egy élelmiszer hálózat van.
Egyszer az Rtl beültette néhány millióért a zsűribe és fiatal, lelkes embereket alázott porig. Gonosz bohóc volt a feladata, de nem vált be. Dobták. Előtte a Budapest tévén sértegetett betelefonáló nyugdíjasokat, ott is megköszönték nemes alkotó tevékenységét. Tényleg ez maradt már neki, hogy beszólogasson és talán eszébe jut valakinek?

Robi! Mi nem fitneszfasiszták vagyunk, mert rohadtul nem érdekel a fitnesz. Nem érdekel a tükör, a tápszerek és nem járok gyúrni. Az elhízás 1978 óta hivatalosan betegség és a legtöbb halálozásért felel. Mi segítünk azoknak akik hozzánk fordulnak és fújjuk a riadót azoknak, akik még nem jöttek rá, hogy baj van.
Szomorú, hogy Te is morális kérdést gyúrsz a hájból és alanyi jogot. Pedig ez olyan, mint a bőrrák. Menjetek a napra és legyen önérzetes nagy sebed a bőrön! Nonszensz.
Igen, van köze a tunyaságnak és sok szénhidrátnak a túlsúlyhoz, de mi pont ezt mondjuk. Akik hozzánk csatlakoztak, családként kezeljük és segítünk. Piszkálom az embereket, hogy ne fogadják el a közelgő katasztrófát. Tudom, az a bűnöm, hogy sikeres vagyok. Üzletileg a legsikeresebb celeb (pénztermelő képesség 1. hely a Forbes alapján) és rengeteg embernek adok megélhetést, jól is élünk. Robi! A beszólásaidból nem lesz produktum és pénzed se!
Akiknek beszólsz, betesznek neked és nem lesznek lehetőségeid. Neked is áll a zászló, hogy jól aerobikozz. Írj egy Norbi Titkot, vagy egy Pokoli történetek sorozatot. Találj ki egy saját Update módszert, vagy alkoss egy Rapülők együttest. Végső esetben Berkivel is ugrálhatsz napi 250 ezerért az Édes életben és eldől kellesz-e a nézőknek.
Ez csak egy baráti tanács és élj a lehetőséggel, de a haragból és a feszültségből nem lesz soha maradandó eredmény, csak múlhatatlan elszigeteltség.”

Ha további csatározó hírességekről, és a csetepaték valódi okáról is szeretne olvasni, IDE kattintva megteheti.

Ajánlott videó