Szórakozás

Dundika megszokta, hogy nem dolgozik

Majka párja gyereket nevel és vezeti a háztartást. Számukra a hagyományos női-férfi szerepfelosztás teljesen normális.

Az egykori playmate ma főként családanyaszerepben tündököl, és azt is megszokta, hogy Marián apukája kevés időt tud velük tölteni a rengetek elfoglaltság miatt. Dundika azonban elégedett az életével és elárulta, Majka a tenyerén hordozza, és azt sem várja el tőle, hogy konyhatündér legyen.

“Peti királynővé tett engem! Előttem az a példa, hogy a nő, az anya tartja össze a családot. Süt-főz és neveli a gyerekeket. Ettől függetlenül Peti soha nem várta el tőlem, hogy azért, mert Mariánnal otthon vagyok és nem dolgozom, egyfolytában a konyhában álljak vagy takarítónőt játsszak. Miért is tenném? Mivel Peti nagyon ritkán van itthon, csak Mariánnak főzök mindennap” – árulta el Hajni, aki már alig várja, hogy újra teherbe essen.

A szexi anyuka azért aggódik párja egészsége miatt, hiszen a rapper túlságosan is leterheli magát mostanában, de próbálják úgy alakítani az idejüket, hogy havonta egyszer kikapcsolódhasson a család. Legutóbb például a Balatonnál pihentek.

“Nyilván örülünk, hogy Petinek ennyi munkája van, de mostanában kicsit túlhajtotta magát. Mivel fordított életet él, sokszor nem tudja igazán ki­aludni magát, de szerencsére szólnom sem kell, érzi, ha átmenetileg le kell tennie a lantot. Eddig heti egy napunk volt, amit mindig kettesben töltöttünk, de Peti mostanában úgy intézi a dolgait, hogy emellett havonta egy szabad hétvégéje mindenképpen legyen a családra. Sokszor rádöbben, hogy van egy kisfia, akibe szerelmes, ezért már okosabban éli az életét” – mesélte Dundika a Borsnak.

Fotó: Positive Communications

Papp Gergő extrém kalandban vett részt, a részletekről a Nők Lapja Café oldalán olvashat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik