Szórakozás

Király Viktor továbbra is orvosról orvosra jár

Az énekes már hetek óta szenved hangszálgyulladásától, ami miatt a munkától is el van tiltva, de senki sem tudja megmondani neki, hogy mi miatt alakult ki betegsége.

Már korábban is írtunk róla, hogy Király Viktor kénytelen volt felkeresni egy kórházat, hogy kiderüljön, mi okozza egészségügyi problémáját. Azóta nővére, Linda is a hangszálgyulladás áldozatául esett, ami az ő esetükben még inkább zavaró, hiszen minden napjuk az éneklésről szólna, most azonban fellépéseiket is sorra le kell mondaniuk.

Viktor elárulta, hogy már több orvost is felkeresett a problémájával, de senki sem tudta megmondani, hogy mi a betegsége forrása. Az biztos csak, hogy most kímélnie kell hangszálait, hogy minél hamarabb helyre jöjjön.

“Sajnos nem tudjuk a lebetegedésem valódi okát. Lehet egy régebbi megfázás, lehet, hogy túl sokat énekeltem vagy rossz helyre raktam az énekhangomat és ezzel megerőltettem a hangszálam, de az is lehet, hogy allergia. Már voltam négy különböző gégésznél és csak azt tudták megállapítani, hogy a bal oldali hangszálam sokkal vastagabb, mint a másik” – mesélte az Aktívnak Viktor, aki csak egy átugrandó akadályként tekint betegségére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik