Szórakozás

Király Viktor nem énekelhet

Az énekes komoly hangszálgyulladástól szenved, ezért tilos énekelnie. Az egykori megasztáros így fellépéseitől is elesik.

Már írtunk arról korábban, hogy Király Viktor kórházba kényszerült hangszálcsomói miatt, de úgy tűnik, a helyzet azóta se javult. Ráadásul már nemcsak az Ének Iskolájának tanára, hanem nővére, Király Linda is szenved a betegség miatt.

A testvéreket pihenésre fogta orvosuk, így közös fellépésüket is le kellett mondaniuk. Mivel mindketten hangszálaikkal keresik a kenyerüket, így nagyon komolyan vették a doktori utasítást, hiszen nem szeretnének visszafordíthatatlan következményeket.

“Sziasztok! Ahogy már tudjátok mind2-n szenvedünk egy hangszálgyulladással. Sajnálatos módon kényszer pihenőt kell vennünk, a gégész szerint nem szabad énekelnünk! Ha igen, meg az is lehet, hogy nem jön vissza a hangunk. Ma este is itt lettünk volna a Zamárdi filmzene fesztiválon, de sajnos nem tudunk fellépni. Viszont van 2 jó hír a rossz mellet. 1: itt vagyunk és várunk mindenkit szeretettel, fotózkodunk, meg autogramozunk. 2: nagyon jó barátunk és eszméletlen tehetséges zenész kollégánk Heincz Gabor Biga fog fellépni! És hatalmas bulit fog csapni nektek. Köszönjük a megértést! És reméljük, hogy hamarosan énekelhetünk újra nektek!” – osztotta meg a rajongókkal Linda a közösségi oldalán.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik