Szórakozás

A TV2 újrahasznosítja felfedezettjét

Radics Jani a gyermek tehetségkutató után, a TV2 új énekes versenyében is próbára teszi magát, de rajta kívül több ismerős arccal is találkozhatunk.

Radics Janinak, az Ének Iskolája kisdiákjának nem sikerült megszereznie az osztályelső címet, ezért úgy döntött még nagyobb kihívás elé állítja magát. Jelentkezett a hamarosan induló Rising Star műsorába, ahová tanára, Király Viktor is elkísérte, hogy támogassa tanítványát. Úgy tűnik, a Radics család nem szűkölködik tehetségekben, hiszen ezúttal Jani bátyja is megmutatta mire képes.

Az új műsorba jelentkezők kivétel nélkül nagy reményeket fűznek a versenyhez, ezért nem meglepő, hogy ezúttal is feltűnnek ismert arcok, mint annak idején a Voice-ban. A Blikk például a válogatón Cseke Katinka ex-párjába, a Váradi Roma Café zenészébe, Olaszba botlott. Őt a Jóban Rosszban színésznője kísérte el, akivel még most is szoros barátságot ápolnak. A TV2 Bodolai Böbéje azonban nem örült, hogy felfigyeltek rájuk, ezért finom nőiességgel szerelte le a sajtósokat: “Ne fotózz, mert lefejellek!”


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik