Szórakozás

Király Viktor visszatérne Amerikába

Az Ének Iskolájának tanára komoly karrierépítésbe kezdett szülővárosában, New Yorkban és azt tervezi, hogy kétlaki életet él majd.

Király Viktor 2000-ben költözött családjával Budapestre, Megasztáros győzelme óta pedig töretlenül halad előre zenei pályája. Nemrég a világhírű DMC-vel hozott tető alá közös munkát, együttműködésünknek pedig úgy tűnik, hamarosan beérik a gyümölcse, hiszen a rapper segíti Viktor amerikai karrierjének az elindulását.

“A közelmúltban volt egy new yorki fellépésünk Lindával, ami nagyon jól sikerült. Ez lényegében egy bemutatkozó koncert volt, amit DMC menedzsment cége szervezett le. Nem csak magyar közönségünk volt, hanem amerikai is, illetve jelen voltak meghívott lemezkiadó fejesek és újságírók. Egy csomó ajánlat meg felkérés jött, szóval remélem lesz még folytatása. Sőt a hely is ahol felléptünk, azt mondta, hogy mostantól jöjjünk minden héten” – mesélte Viktor a Hir24-nek.

Fotó: TV2

Az énekes azt is elárulta, hogy nem szeretne dönteni Budapest és New York között, ezért reméli, hogy az ingázás jó megoldás lehet, ha beindul az amerikai biznisz.

“Nyilvánvalóan az a cél, hogy Amerikában is megismerjenek. Szeretem Magyarországot, mint egy bázist, reménykedem abban, hogy tudnám párhuzamosan csinálni a kettőt. Egy pár hónapot kint töltök, egy pár hónapot itt. Nem szeretném elveszíteni azt, ami itt van, mert nagyon hálás vagyok azért, amit Magyarország adott nekem, nem csak szakmailag, hanem szerelmileg és családilag is. Nem akarom, hogy csak az egyik legyen az otthonom, legyen mind a kettő.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik