Szórakozás

Kórházban van Király Viktor

Derűre ború. Az énekes a tegnapi sikerek után kénytelen kórházban kezeltetni magát, hogy betegsége ne forduljon súlyosabbra.

Király Viktor a szerda esti Comet díjátadón megkapta a legjobb férfi előadónak járó elismerést, ahol legújabb dalát is bemutatta. A megfeszített munka és a bulizás úgy tűnik megtette a hatását, de ezúttal nem jó értelemben.

Viktor kórházba vonult, ahol hangszálcsomóit kezelik, ami miatt fellépéseit is kénytelen lemondani. Az énekes ezerrel karrierje építésén dolgozik, azon is gondolkodik, hogy visszatérne Amerikába, ezért veszi ennyire komolyan egészségügyi állapotát. Ugyanis ha nem kezelnék a problémáját, akár a hangja is rámehetne.

“Most sajnos a kórházban vagyok, mert hangszálcsomót sikerült szereznem! Így előre elnézést kérek mindenkitől, hogy ha esetleg nem tudunk találkozni valamelyik koncerten. Mindent időben ki fogok írni a Face-re, hogy ha esetleg elmarad egy-két buli. Sajnos, ha nem figyelek oda erre, akkor az is lehet, hogy elmegy a hangom. Remélem megértitek!” – írta Viktor közösségi oldalán.


Fotó: Facebook

Kíváncsi, hogy hogyan telt a 2014-es Comet és hogy valamelyik celeb okozott-e botrányt? A Nők Lapja Cafe oldalán megtudhatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik