Szórakozás

Alekosz hétfőig adott határidőt Mark Zuckerbergnek

A valóságshow-sztár és wannabe politikus véresen komolyan gondolja a Facebook atyjának címzett levelét. Mark hamarosan egy felszólításra számíthat.

Arról már beszámoltunk a héten, hogy Nagy Alekosz nagy gondokkal küzd. Közösségi oldalán ugyanis nem tud 5000-nél több rajongót fogadni. Problémájával Mark Zuckerberghez fordult, természetesen magyarul, hiszen ez az anyanyelve. Válasz még nem érkezett, ezért az egykori VV-győztes hétfőig adott haladékot, ezután egy második, egyben figyelmeztető levélre készülhet Zuckerberg.

Fotó: Facebook

“Szeretnék Köszönetet mondani a valódi Újságíróknak, Rádióknak, akik az elmúlt napokban végig kísérték a Mark Zuckerberggel kapcsolatos kezdeményezésem első fokát. Köszönöm, és örülök, hogy ennyi nagyon sok helyen foglalkoztak vele. Ezzel a segedelemmel, talán maga Zuckerberg Úr is hamarabb fölfigyel a neki küldött Levelemre. Amennyiben a jövő hét hétfőjéig Zuckerberg Úr nem válaszol a Levelemre, abban az esetben hétfőn egy második, egyben figyelmeztető levél elküldésére kerül majd sor. Remélem, mihamarább sikerül megoldani ezt az Ügyet!” – írta Alekosz a Facebookon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik