Szórakozás

Gáspár Evelin “kinőtte” Magyarországot

Franciaországba készül Győzike lánya.

Evelin nemrég arról mesélt a Kiskegyednek, hogy már nem Amerikában akarja megvalósítani az álmait, hanem Franciaországban.

Fotó: RTL Klub

“Én már kinőttem Magyarországot, építem a jövőmet, csak ezzel foglalkozom” – kezdte Evelin. “Egy francia egyetemre szeretnék bejutni. Nem tetszenek a magyar felsőoktatási intézmények, így most gőzerővel készülök arra, hogy sikerüljön a francia felvételim, ami már javában folyik online. Ha ezen túljutok, tavasz végén Magyarországra érkezik a francia egyetem igazgatója, és Budapesten, a Francia Intézetben kell szóbeliznem. Ez abból áll, hogy kapok egy újságcikket, és azt kell majd kiértékelnem. Természetesen franciául. Most különórákra járok, hogy erősítsem a franciatudásomat” – tette hozzá a villantós Evelin.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.