Szórakozás

Gáspár Evelin 47 éves milliárdossal jár?

Egy luxusautót posztolt közösségi oldalára Győzike lánya, a posztból pedig azonnal vad találgatások lettek.

Gáspár Evelin Instagram oldalára posztolta ki egy luxusautó képét, amihez odaírta, hogy ilyet szeretne. Hogy ebből hogy következtethettek arra, hogy egy 47 éves milliárdostól kapott Evelin ilyen luxusautót, Győzike számára is rejtély.

“Nemrég felhívott egy újságíró, hogy Evelin tényleg egy 47 éves milliárdossal jár-e, és tőle kapta-e a kocsit. Hát ez már mindennek a teteje. Hogy honnan szedték, nem tudom, de csak annyit tudok erre mondani, hogy az én lányomnak nemhogy 47 éves barátja nincs, hanem semmilyen. Az Isten szerelmére, szinte a nagyapja lehetne, én vagyok 39 éves! Az, hogy rólam, mit írnak össze, egy dolog, de a lányaimat hagyják már békén” – fakadt ki a Hír24-nek Győzike az újabb pletykák hallatán.

A kép illusztráció.

Gáspár Győzőnek egyébként arról is határozott véleménye van, hogy hogyan nevelje a lányait. A legfontosabbnak a tanulást tartja, és esze ágában sincs hagyni, hogy a lányaiból botrányhősöket csináljanak.

“Evelin szerencsés lány, jól tanul, és neki legalább nem kell Dubajba menni dolgozni, ha valamit szeretne. De ha mégis ilyen kocsi az álma, akkor is szerencsés, mert van egy olyan apja, aki majd megveszi neki” – tette hozzá felháborodva Győző, aki korábban arról beszélt, szeretné, ha lánya szűzen menne férjhez.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik